2009 m. gegužės 4 d., pirmadienis





Dar vienas savaitgalis praleistas garaze :)
Nemaniau kad bus tiek daug darbo surinkinejant visas smulkmenas. Pilnai surinkau prieky: bufery, groteles, lempas... Surinkau ir pakabinau galiny bufery, atgal ydejau galiny duslintuvo bakely. Nudaziau ir pritvritinau bagazines plasmasine panele. Beveik metus laiko laukiau, kada galesiu ant bagazines uzsilipint "Mi16" zenkliuka ir pagaliau jau negeda jy priklijuot sitai masinai :)
Kadangi ir priekinio ir galinio buferiu skardines raudonos juosteles buvo visiskai sulamdytos, o sveiku gauti niekur nepavyko, todel turguje nusipirkau kelis metrus blizgancios lipinamos juostos. Ta juosta pasiausiau su 800 svitriniu ir priklijavau ant buferiu. Ir jau prilipintas daziau raudonais dazais su teptuku. Po dienos darbu rankos biski drebejo, bet lyg niekur neprichalturinau :)
Kadangi savaitgalis pasitaike sauletas ir siltas, nusprendziau uzsitempti nauja stogo brezenta. Reikejo vel pasidaryti metalinius kampus, kuriais brezentas tvirtinasi prie kebulo. Sy karta naudojau pusantro milimetro nerudyjancio plieno skarda, kuria issipjoviau is senos skalbimo masinos Riga bugno :) Pamojaves siek tiek plaktuku daug maz isgavau reikiama forma. Pritvirtinau stoga prie masinos, ydejau galiny langa ir palikau brezenta ant saules, kad suminkstetu ir isitampytu visos rauksles. Ir tik kita diena uzkabinau stogo uzraktus ir uzdariau stoga, brezentas ysitempe kaip bugnas, baisu buvo kad neplystu, bet panasu kad viskas gerai :)
Sestadieny dar nuveziau sedynes kad apsiutu. Tikiuosi per sia savaite siuveja spes sutvarkyt jas.
Sekmadieny isploviau kilima ir sudejau visus isores moldingus.
Su isore jau kaip ir baigta. Jei iki ateinancio savaitgalio gausiu persiutas sedynes, tai liks tik surinkit salona ir lekti y gatves :)

2 komentarai:

moonas rašė...

parodyk kaip buferių juostelės gavosi, bo man irgi reik kažką galvot tuo klausimu...

maiklas rašė...

perziurejau visas savaitgalio nuotraukas ir kaip tycia nera nei vienos kur matytusi buferiu juosteles... kita savaitgaly butinai pafotkinsiu ;) siaip tai jos atrodo kaip naujos orginalios. tik vat kai reikes nuiminet bufery, teks plest tas juostas, kad prieit prie varztu, bet metras juostos kainuoja 6 Lt, tai galima kad ir kas pusmety keist, tik dazyt jas sunku, nes reikia dazyt jau prilipintas, antraip gali suskilinet dazai ta juosta belankstant.