2009 m. gegužės 11 d., pirmadienis





Turiningas savaitgalis buvo :)
Parsiveziau persiutas sedynes. Padaryta ne idealiai, bet kai as skaiciavausi, tai man butu ant medziagu vien tiek pinigu iseje. Tai pabaigiau rinkti salona, prisukau valstybinius numerius, sureguliavau duru ir kapoto tarpus ir isriedejau y gatves. Sekmadieny atgal y Kauna jau lekiau su kabrium, tiesa oras nebuvo labai siltas tai dar stogo nusikelt nedrysau.
Kaip visada po tokiu ilgu remontu vaziuodamas pirmus kilometrus nevalingai galvoji ka galejai pamirst prisukt, kas galetu bevaziuojant nukrist. Tai vaziuojant link kauno, kazko labai masina reaguodavo y kelio nelygumus ir vaira abiem rankom reikdavo laikyt, is pradziu galvojau kad dar nepripratau prie naujos pakabos ir placiu padangu, bet sustojus paaiskejo kad vienas galinis ratas atsileides :) Po ratu varztu perverzimo metymasis po kelia baigesi, bet pradejo streikuot spidometras, kazko uzstrigo odometro vienas skaiciukas ir niekaip nepersivercia kilometras, teks ardyt ir ziuret.
Zodziu, laukiu kada orai atsils :)
Tiesa, kadangi CTI jau kaip ir y pabaiga, tai sestadieny parsiveziau nauja kibira :) Peugeot 205 Rallye. Bandysiu ir is to ka nors sulipint...

1 komentaras:

Webas rašė...

Nu kabrius isties puikiai atrodo, ypatingai gyvai :) Saunus darbas!