2009 m. balandžio 20 d., pirmadienis






Po paskutinio savaitgalio pagaliau jau matosi kazkokie rezultatai :)
Sestadieny is ryto susiveziau detales ir paty kabrika atsivariau y dazymo kamera ir pradejau ruostis dazymui. Is pradziu reikejo visas detales ir masina kruopsciai nuplauti ir isputineti visus plysius su oro srove, kad dazant kuo maziau siuksliu pakelt is visu uzkampiu. Tada apsilipinejau visa masina ir susidejau kitas dazomas detales taip kad butu patogu prieiti. Tada pora laistytuvu vandens ant grindu suliejau. Su specialiu plovikliu nusivaliau visus dazomus pavirsius, nudziuvus plovikliui dar per pavirsius perbraukiau lipnia servetele, kad surinkt visas dulkes ir pradejau dazyt. Iki siol dazinedavau tik su savo pigiu pulvizatorium ir silpnu kompresorium, bet sy karta gavau rimtus yrankius, ir visai patiko toks darbas :) Dazu kaip tokiai masinai turejau sociai, tai ir suliejau penkis sluoksnius, truputy apdziuvus paskutiniam sluoksniui dar uzpuciau tris sluoksnius lako ir palikau per nakty dziuti. Nors dazymo kamera ir su oro istraukimu ir su filtrais, bet smulkiu siuksliu ant dazytu vietu nepavyko isvengti. Nieko tokio, vistiek zadejau poliruot visa masina, kai sukietes lakas.
Sekmadieny is ryto parsivariau masina y garaza, sudejau duris, prisukau bagazines dangty, sudejau stopus, siek tiek aprinkau salona.
Dar vienas savaitgalis ir manau jau leksiu y gatves :)

3 komentarai:

dalius rašė...

matau sedyne paplysus...
jeiguka, turiu donorines sedynes likucius - likes visas porolonas bei kruva medziagos (juoda) lopams

maiklas rašė...

Sedynes vesiu kad persiutu. Sonus darysiu is juodo dermantino, o vidurines dalis orginalias paliksiu. Gal pas tave yra siek tiek tos vidurines dalies audinio? Tuo paciu pasikeisciau vairuotojo sedynes nutrinta sedima daly:)

dalius rašė...

yra visas vidurinis audinys, man nebeprireiks...